bokliv

Alla inlägg den 7 september 2013

Av Tove Birkeland Brandt - 7 september 2013 18:22

Sitter och tänker på texter, en del rader som far fram i huvudet om än något poetiska. Tänker på tiden som ligger framför mig just nu. Skolan jag går på, marknadsföring, tryck, tidningar som skall kontaktas, bokbloggare och ja så mycket man behöver tänka på när man skall ge ut sin bok. Jag har dock ett enda motto och det är att lyckas, något annat finns inte i min författarvärld just nu.

  För mig är författarskapet det enda riktiga och jag älskar det skrivna ordet. Slukar faktiskt böcker i alla jangrar men älskar deckare mest, dock utesluter inte detta att jag läser både faktaböcker, romaner, noveller och dikter för att nämna något.

  Senaste nu så läste jag triologin "Torka aldrig tårar utan handskar" av Jonas Gardell. Det kanske inte direkt är taget ur min värld, men på samma gång tyckte jag att det var väldigt intressant att ta del av hur de lever/levde och vilka värderingar dessa män har.

  Jag tror jag törs säga att de alla hade en gemensam nämnare i det faktum att de bara ville bli älskade för de som de var eller är. 

  Jonas Gardell skriver på ett lättsamt sätt vilket gör böckerna lättlästa enligt mitt tycke, men jag tror jag törs säga att jag uppskattade bok ett bäst eftersom jag tyckte att mycket var samma i de två efterkommande böckerna, men i sin helhet så rekomenderar jag er att läsa dem.

Berättelsen om dessa pojkar är gripande och det sätt de möter döden är fruktansvärt. Aids är en fruktansvärd sjukdom, skrämmande, vilket man får ta stor del av i bokserien.

 

  Återkommer med fler boktips alldeles strax och så lovar jag er en liten textremsa ur min kommande bok "Röd Vinterängel".

Av Tove Birkeland Brandt - 7 september 2013 16:00

Nu ska ni känna er riktigt välkomna in hit till Bokliv, min nystartade blogg där jag kommer att berätta om det skrivna ordet, böcker jag skrivit, noveller, dikter, erotiska berättelser och min makes böcker så klart, men jag kommer även att recensera andra författares böcker och ge tips om bra läsning och skrivarsidor.

  Tänkte även köra in lite skrivövningar och tankar runt omkring skrivandet så jag hoppas ni kommer följa bloggen och tycka att den är intressant och kan ge er lite vind i ryggen då det gäller ert kommande skrivande.

  Jag skall även försöka tala lite om egenutgivning, refuseringar och känslorna som väller upp då man tror på sin produkt så till den milda grad att man till sist tar steget ut i det okända, för att ge världen chansen att se boken i dagens ljus. Stoltheten över att skapa någonting till eftervärlden och att våga göra det, våga släppa det vidare istället för att gömma det i byrålådan.

  Kort och gott här inne på BOKLIV vill jag ge, ge och ge till alla er som är bokintresserade.


Tove Birkeland Brandt

Tidigare månad - Senare månad

Röd Vinterängel och Ankharen

Rösta på bloggen

Presentation


Tove Birkeland Brandt
född: 1964
Författare och egenutgivare, har under 2013 debuterat med boken "Röd Vinterängel"
Ni kommer även få ta del av makens debut "Ankharen" som även den getts ut under 2013

Bloggportalen

1000länkar.com - gratis länkkatalog Lanksida.se Länkvän.se - Sökoptimering med marknadsföring på Facebook & Twitter SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards